Zaterdag 6 december 1e voorronde Quakeltoernooi

Aanstaande zaterdagavond is het zover. De 29e editie van het Quakeltoernooi gaat dan van start op het KDO sportpark aan de Vuurlijn. Vanaf 18 uur strijden de eerste zes herenteams voor een plaats in de finale die op 7 februari plaatsvindt. En deze openingsronde is er gelijk eentje met een aantal zeer sterke teams die niet veel voor elkaar onder zullen doen.
De aftrap van het Quakeltoernooi 2014 – 2015 wordt verricht door Lentiz LIFE college tegen “1 tegen 1” Naast deze twee teams maken EVC1, Jong KDO, Familie Hogerwerf en BSM het zestal vol. De laatste wedstrijd van de avond eindigt om 22 uur. Het komplete programma van deze avond is te vinden onder het kopje ‘indeling’ op deze site.
Uiteraard is de kantine van KDO goed bemand om de teams en supporters van de nodige energie te voorzien tussen de wedstrijden door en natuurlijk ook na afloop tot in de kleine uurtjes!
De organisatie van het Quakeltoernooi wenst alle spelers en supporters een sportieve en spannende eerste avond toe en wij hopen uiteraard op volle tribunes op zaterdag 6 december!