Titelverdediger Zero Heroes overtuigend winnaar damesavond Quakel toernooi

Met één blik op het programma kon menig volger van het Quakel toernooi al zien dat het een sterke avond zou worden. Diverse teams hebben al meerdere malen in de finale gestaan. De eerste wedstrijd ging tussen De Pietertjes en Zero Heroes 2.0. De Pietertjes is een vriendinnengroep uit de Kwakel en omstreken. Jaarlijks schitteren zij op dit toernooi. Zero Heroes 2.0 deed voor het eerst mee. De finalisten van voorgaand jaar speelden de volgende wedstrijd tegen elkaar. Zero Heroes was een klasse beter en won met 4-0. FC Ongeregeld uit Wilnis won met 5-1 van Nic. Boys dames uit Nieuwveen.

De Pietertjes werden in de volgende speelronde overklast door Zero Heroes. Il Pappagallo won de volgende twee wedstrijden waardoor zij nog steeds meedoen om een finaleplaats. In de wedstrijd tussen Zero Heroes 2.0 tegen FC Ongeregeld gebeurde iets unieks. Ton Flobbe (tezamen met Ton (Dopper) Onderwater) scheidsrechter van de avond legde de wedstrijd stil. Toeschouwer R(ini) Pietersen kreeg een rode kaart vanaf de tribune vanwege het te enthousiast aanmoedigen. Vervolgens kon de wedstrijd weer doorgang vinden en deze eindigde in 1-4 voor FC Ongeregeld.

De laatste speelronde begon met de wedstrijd om de vijfde plaats. De Pietertjes hadden één punt verzameld, terwijl Nic Boys nog geen punten had. In een spannende wedstrijd won Nic Boy met 1-0 en eindigde daardoor op de vijfde plaats.
Zero Heroes speelde schitterend voetbal. Een lust voor het oog. Na vier wedstrijden stonden zij met twaalf punten bovenaan. Op doelsaldo konden zij enkel nog achterhaald worden. De laatste wedstrijd moesten zij tegen FC Ongeregeld. FC Ongeregeld moest winnen om een finaleplek te bemachtigen. Zero Heroes bleek al snel de beste en won met 4-1. Door de nederlaag van FC Ongeregeld wist Il Pappagallo voor de laatste wedstrijd dat zij als tweede de finale zouden halen. Op zaterdag 7 februari 2015 mogen zij weer aan de bak.