The wall of Jilles en De Toekomst plaatsen zich voor finale-avond Quakeltoernooi

Fam Hogerwerf tegen de Ak’tjes
De fam Hogerwerf zet gelijk in de begin fase de druk er goed op. Dit resulteert in een snelle 1-0. De Ak’tjes komen niet echt tot een uitgespeelde kans, tot de laatste minuut waar een goed schot het gelijke stand op het bord brengt. 1-1
De Toekomst tegen de The wall of Jilles
Een leuk gelijk opgaande strijd met een klein overwicht voor de Toekomst. In de 5de minuut komt toch The wall of Jilles op 0-1 voorsprong. Dit is tevens de eindstand.
Fam Verbruggen tegen de Joga Bonito
Er is volop strijd tussen beide teams alleen maakt het team Verbruggen de doelpunten. In de 7de minuut staat het 2-0 en proberen de Joga Bonito de druk te verhogen. Meer dan een schot op de paal komen ze niet zo eindigt de wedstrijd in 0-3.
De Klojo’s tegen de Fam Hogerwerf
Door een schot verandert van richting komen de Hogerwerfjes op voorsprong. De tijd begint te dringen voor de Klojo’s maar het zijn de Hogerwerfjes die scoren. 0-2 is de einstand.
Ak’tjes tegen de Toekomst
Binnen de minuut staan de mannen van de Ak’tjes op voorsprong. Door een penalty wordt het 1-1. Een goede actie met een hard schot komen de mannen van de Toekomst op voorsprong. Met een schot op de paal wordt het bijna gelijk. Het blijft 1-2.
The Wall of Jilles tegen de Fam Verbruggen
Een knappe redding voorkomt de vroege voorsprong van de Fam Verbruggen. Door een voorzet en een slimme intikker komt de Fam Verbruggen op voorsprong. 1-0.
Joga Bonito tegen de Klojo’s
De Klojo’s beginnen vol overtuiging aan de wedstrijd wat resulteert in een schot op de paal. De Joga Bonito combineren leuk maar de Klojo’s verdedigen fel. Ook de keeper pakt mooie ballen en zo blijft het 0-0
Fam Hogerwerf tegen de Toekomst
Hogerwerf met 4 punten en de Toekomst met 3 punten. Beide keepers hebben het rustig. Een vrije trap in de 6de minuut resulteert niet in een doelpunt en zo kabbelt de wedstrijd naar het einde. Leuke wedstrijd om te zien helaas geen doelpunten. Wel in de laatste seconden een bewuste handsbal met een gele kaart maar geen doelpunt.
De Ak’tjes tegen The Wall of Jilles.
Een snelle voorsprong voor The Wall of Jilles geeft de wedstrijd een juist beeld. Na 5 minuten spelen wordt het 0-2. De 0-3 is een hard vlammend schot die de keeper alleen gehoord heeft. Toch proberen de Ak’tjes het wel maar ze komen er niet door heen. Een vrije trap in de laatste minuut verandert de eindstand niet.
Fam Verbruggen tegen de Klojo’s
Fam Verbruggen met 6 punten en de klojo’s met 1 punt. In de 6de minuut komt de fam Verbruggen op voorsprong met een geplaatst schot. Tegen 2 verdedigers en een keeper scoort fam Verbruggen simpel. De eindstand wordt 4-0.
Joga Bonito tegen de Fam Hogerwerf
Een leuke wedstrijd die op en neer gaat. In de 7de minuut komt de fam Hogerwerf op voorsprong. Een bal die terug komt van de keeper wordt simpel binnen gekopt. In de laatste seconden wordt de eindstand bepaald op 1-2
De Toekomst tegen de Fam Verbruggen
Er gebeuren weinig spannende dingen en beide keepers komen niet in gevaar. De keeper van De Toekomst gaat mee voetballen en scoort de 1-0. Vol op de aanval incasseren de Verbruggens ook de 2-0. Dit is tevens de eindstand.
Ak’tjes tegen de Klojo’s
Een wedstrijd waar beide teams 1 punt hebben. In de laatste minuut door een fout van de keeper wordt het 1-0 voor de Ak’tjes.
The Wall of Jilles tegen de Joga Bonito
Met een verse spits (Maurice Bartels) binnen het team bij The Wall of Jilles komen ze in de 5de minuut op een 1-0 voorsprong. De Joga Bonito’s doen er alles aan om te scoren maar helaas blijft voor hen de stand 1-0.
Ak’tjes tegen de Fam Verbruggen
De ak’tjes komen verrassend op voorsprong alleen staat de voorsprong maar 15 seconden op het scorebord. 1-1 wordt er gemaakt en de fam Verbruggen probeert de druk op het doel van de tegenstander te verhogen. In de 5de minuut maken de Ak’tjes de 2-1 en moeten de fam Verbruggen weer een achterstand weg werken. Ook nu lukt het hen en is de stand weer gelijk. Door een snelle uitbraak door de fam Verbruggen wordt de einstand bepaalt op 2-3.
Fam Hogerwerf tegen The Wall of Jilles
Fam Hogerwerf heeft 8 punten tegen de 9 van The Wall of Jilles. Het belooft een spannende pot te worden. Dat het spannend is dat is een feit maar echt doelkansen zijn er niet. Toch is het leuk voor de neutrale kijker en er wordt toch gescoord. 0-1. De fam Hogerwerf gaat er vol in om een doelpunt te forceren helaas lukt dit niet.
Joga Bonito tegen de Toekomst
Binnen een minuut ligt de bal in het net bij de Joga Bonito. Ook de 0-2 staat snel op het scorebord. Met nog 6 minuten te gaan moeten de Joga mannen de gashendel vol open gooien om van de nul af te komen. Helaas blijven de Toekomst mannen scoren en is de eindstand is 0-3.
The Wall of Jilles tegen de Klojo’s
De mannen van The Wall of Jilles hebben genoeg aan een punt om naar de finale avond te gaan. De Klojo’s staan onderaan dus het zou moeten kunnen. Met een mooie combinatie komt The Wall of Jilles op voorsprong. Met de 2-0 op het bord weten de mannen dat ze zeker zijn van de finale avond.
Fam Hogerwerf tegen de Fam Verbruggen
Een leuke wedstrijd op papier en op het veld. De oehs en de ahhs klinken van de tribune en dat maakt de wedstrijd erg leuk en spannend. De Fam Verbruggen moeten eigenlijk winnen om de finale avond in het zicht te houden. Helaas staan ze binnen 5 minuten 2-0 achter. In de 6de minuut scoren ze de aansluitingstreffer. Met een vlammend schot maken de fam Hogerwerf de 3-1, 1 minuut later wordt toch de 3-2 gescoord. De eindstand wordt 4-2
Ak’tjes tegen de Joga Bonito
In de 4de minuut maken de Joga mannen de 0-1. De wedstrijd verloopt sportief met veel actie over en weer. In de 7de minuut wordt de stand gelijk getrokken. Dit geeft de veldverhouding ook goed weer. Met nog 2 minuten op de klok komt de keeper van de Akt’jes te vroeg uit zijn doel en wordt omspeeld door de spits die er 1-2 van maakt. Dit is ook de eindstand.
De Toekomst tegen de Klojo’s
De Toekomst moet winnen om de finale avond te halen als 2de van deze avond. Binnen de minuut komen de Toekomst mannen op voorsprong en laten hun ambities volop zien. De 2-0 staat binnen 5 minuten op het scorebord. Dit is ook de eindstand van een leuke sportieve avond.

De Toekomst en The Wall of Jilles plaatsen zich hiermee voor de finale. Zaterdag 20 januari is de finaleavond van het damestoernooi. Team Piet, Team Greet, The Three Mountains, Les Trois Montanges, The Unicorns, KDO VR5 en de Beunies strijden om de overwinning. Komt allen kijken!