Sportcafe de Midi’s en Grashoppers naar finale avond

De avond startte met de Grashoppers tegen Nieuw Deco. De Grashoppers komen al snel op voorsprong. Hun tweede kans was meteen raak: 1-0. Halverwege een uitgelezen kans voor Nieuw Deco, maar hun inzet gaat net naast. Na een snelle uitbraak komt Grashoppers op 2-0. In de slotseconde wordt het zelf nog 3-0. De volgende wedstrijd is tussen Netsquare en High Milf. De eerste aanval van Netsquare is gelijk raak: 1-0. De wedstrijd golft op en neer. Vlak voor tijd komt High Milf op gelijke hoogte en in de laatste minuut maken zij ook nog de winnende treffer: 1-2. De laatste wedstrijd van de eerste ronde is tussen Sportcafe de Midi’s tegen Je raad het nooit. Je raad het nooit start de wedstrijd sterk met een bal op de paal. Beide teams moeten er nog een beetje inkomen. Met 5 minuten op de klok komt Sportcafe de Midi’s via een eigen goal op voorsprong. Vlak voor tijd wordt het via een schitterend schot vanaf de zijkant toch nog gelijk: 1-1.

De Grashoppers hebben het in hun tweede wedstrijd lastig tegen Netsquare. Na een bal op de paal lijkt de wedstrijd af te stevenen op een brilstand, maar met nog 30 seconden te gaan weten ze toch nog de winnende treffer te maken. De volgende wedstrijd gaat tussen High Milf en Sportcafe de Midi’s. De laatste van de twee moet winnen om niet te ver achterop te raken. Halverwege de wedstrijd komen ze op een 0-1 voorsprong. Kort daarna maken ze met een snelle counter ook nog de 0-2. Je raad het nooit speelt tegen Nieuw Deco en staat na 5 minuten al op een 2-0 voorsprong. Een vrije trap van Nieuw Deco gaat door de muur en door de benen van de keeper het doel in: 2-1. Vervolgens gaat er een bal via beide palen het doel weer uit, maar in de slotseconde weet Nieuw Deco er toch nog een gelijkspel uit te halen: 2-2.

In de derde ronde starten de Grashoppers tegen High Milf. De wedstrijd gaat gelijk op, maar halverwege komt High Milf op een 0-1 voorsprong. Een halve voorzet laat de keeper van High Milf kansloos. In de daarop volgende aanval wordt het zelfs 2-1. Grashoppers weet de wedstrijd, via een penalty en een goal vlak voor tijd, met een ruim verschil winnend af te sluiten: 4-1. Nieuw Deco moet het in hun derde wedstrijd opnemen tegen Sportcafe de Midi’s. Deze laatste komt via een lucky goal op voorsprong. De bal gaat tegen de paal en via rug van de keeper het doel in. In het vervolg heeft Nieuw Deco pech. Een inzet wordt gestopt door de keeper en vervolgens schiet een speler van Sportcafe de Midi’s op de eigen doelpaal. Sportcafe de Midi’s blijkt toch een maatje te groot en het eindigt in een eenvoudige 0-3 overwinning. Team Netsquare heeft de eerste twee wedstrijden verloren en moet dus winnen Je raad het nooit. Ze starten de wedstrijd goed en komen op een 1-0 voorsprong. Vlak voor tijd komt Je raad het nooit nog op gelijke hoogte, maar met nog 1 minuut te spelen maken ze via een rebound met de keeper toch nog de winnende treffer: 2-1.

De vierde ronde start met twee teams die nog ongeslagen zijn: Grashoppers tegen Sportcafe de Midi’s. Na 5 minuten staat het al 0-1 voor Sportcafe de Midi’s. De Grashoppers zetten alles op alles om de gelijkmaker te scoren. De keeper gaat ook meespelen en vlak voor tijd krijgen ze nog een grote kans maar dat schot gaat net naast. Sportcafe de Midi’s is door deze overwinning al zeker van plaatsing voor de finale. In de volgende wedstrijd tussen High Milf en Je raad het nooit gaat het gelijk op. Halverwege de wedstrijd staat het 2-2, maar daarna loopt High Milf eenvoudig uit tot 5-2. De ronde eindigt met een wedstrijd tussen Netsquare en Nieuw Deco. Deze laatste is nog op zoek naar de eerste overwinning. Na een 1-0 achterstand weten ze de wedstrijd in hun voordeel om te buigen: 1-2.

De laatste ronde is eigenlijk niet meer van belang, want zowel Sportcafe de Midi’s en Grashoppers zijn niet meer in te halen door de andere teams. High Milf kan in punten nog wel op gelijke hoogte komen met de Grashoppers, maar door het onderlinge resultaat (4-1 verlies) zijn ze uitgeschakeld. De Grashoppers lijken hun laatste wedstrijd winnend af te sluiten, maar in de laatste vijf minuten buigt Je raad het nooit de achterstand om in een 1-2 overwinning. Sportcafe de Midi’s lijkt tegen Netsquare af te stevenen op hun eerste verlies, maar in de slotminuten weten ze de 1-0 achterstand om te buigen tot een 1-2 overwinning. Hiermee zijn de winnaar van de avond. De laatste wedstrijd tussen Nieuw Deco en High Milf gaat gelijk op. High Milf trekt aan het langste eind en sluit af met een 2-4 overwinning.

De eindstand is als volgt:
1. Sportcafe de Midi’s – 13 punten
2. Grashoppers – 9 punten
3. High Milf – 9 punten
4. Je raad het nooit – 5 punten
5. Nieuw Deco – 4 punten
6. Netsquare – 3 punten

Volgende week (3 Februari) is de finale-avond.