Mooie indeling Quakeltoernooi 2014-2015

Het is begin november, nog een maand te gaan voordat de eerste voorronde van het Quakeltoernooi wordt gespeeld. Bij de heren zijn we inmiddels compleet en bij de dames hebben we nog 1 plaatsje vrij op 13 december. Op de eerste avond gaan we echt ‘internationaal’ met teams uit Volendam, Rotterdam en Hoofddorp, en het iets dichterbij gelegen Wilnis en Kudelstaart. De Familie Hogerwerf houdt die avond de Kwakelse eer hoog.
De tweede avond is de eerste damesvoorronde, met onder andere titelverdediger Zero Heroes. Op deze avond hebben we dus nog 1 plek vrij. Als die niet kan worden ingevuld dan zullen we een herindeling maken op basis van 5 teams, dus hou de site en social media in de gaten!
Op zaterdag 20 december spelen we voor het eerst een ‘veldvoetbal selectie avond’. Hier strijden 6 regioclubs KDO, Legmeervogels, FC Aalsmeer, RKDES, Argon en Kickers ’69 om een finaleplek. We verwachten veel spektakel op deze avond en uiteraard een volle tribune.
In het nieuwe jaar beginnen we dan weer op 10 januari met een herenavond waarin naast Jong KDO onder andere ook Ajaxied 2 haar opwachting maakt. Dit team uit Alphen aan de Rijn speelt op hoog niveau zaalvoetbaltoernooien door het hele land en werkt met een echte selectie.
De tweede damesavond kent maar liefst vier Kwakelse teams en vindt plaats op 17 januari. Naast al die Kwakelaars speelt ook oude bekende Nieuwveen Voetjes en een team van Family Uithoorn om 2 plaatsen voor de finale-avond op 7 februari.
Maar voor het zover is eindigen we de voorrondes met twee herenavonden op 24 en 31 januari, waarbij op 24 januari diverse Kwakelse teams de onderlinge strijd aangaan en op 31 januari eindigen we met bekende teams als Nieuw Deco, Familie Verbruggen en Jet Set.
Al met al weer een zeer gevarieerd deelnemersveld dat van zaterdag 6 december tot en met zaterdag 31 januari hopelijk veel leuke zaalvoetbalavonden oplevert en uiteindelijk uitmondt in de climax op 7 februari.