Inschrijving voor het 30e Quakeltoernooi van start

De inschrijving voor het Quakeltoernooi is gestart! Zoals altijd worden de herenteams ingedeeld in vijf poules van zes teams en zij spelen op zaterdagavond 5 december, 9, 23 en 30 januari hun voorronde. Op zaterdag 19 december is een avond met alleen regioteams die hiervoor worden uitgenodigd. De winnaars van elke poule gaan door naar de finale-avond die gespeeld wordt op zaterdag 6 februari, waarin zij tegen elkaar strijden om de eindoverwinning.
De damesteams worden ingedeeld in twee poules van zes teams en spelen op 12 december of 16 januari op twee speciale damesavonden hun voorronde. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan vervolgens ook door naar de finale-avond op 6 februari. Tussen de herenwedstrijden door spelen zij tegen elkaar om de overwinning.
U kunt zich nu via deze site inschrijven voor één van de zaterdagavonden en daarbij ook aangeven welke datum uw voorkeur heeft. Ga dus snel naar het tabje ‘Inschrijven’ om verzekerd te zijn van deelname aan het leukste en grootste zaalvoetbaltoernooi in de regio.

U kunt het Quakeltoernooi ook volgen via Twitter (#quakeltoernooi) en Facebook, zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws!