Sportcafe de Midi’s winnaar eerste voorronde Quakeltoernooi!

Zaterdagavond de eerste heren avond van het Quakeltoernooi op het programma. 6 teams gaan hierin strijden om de finale plaats op 9 februari. De volgende teams maken hun opwachting: Ouwe Snoeperds, De Adelaars, Hella Cash Gang, High Milf, Sportcafe de Midi’s en de Familie Hogerwerf.
Met Sportcafe de Midi’s hebben we vanavond direct de titelverdediger in actie, om kans te maken op prolongatie.

Zoals altijd starten we om 18:00 uur in de sporthal van KDO, de Ouwe Snoeperds en de Adelaars bijten het spits af. De Ouwe Snoeperds zijn een vriendenteam uit Uithoorn, De Adelaars spelen als Hertha 2 in de zaal KNVB competitie. De Adelaars hebben het betere van het spel en een aantal handige jongens. Ze domineren dan ook het spel en winnen de wedstrijd vrij gemakkelijk, uitslag 0-4.

De tweede wedstrijd ging tussen Hella Cash Gang en High Milf. Deze wedstrijd ging lang gelijk op, maar ongeveer halverwege de wedstrijd wist High Milf op een 0-1 voorsprong te komen, wat uiteindelijk ook de eindstand werd. De wedstrijd die volgde was tussen titelverdediger Sportcafe de Midi’s en Familie Hogerwerf. Deze wedstrijd was Sportcafe de Midi’s de bovenliggende partij en liepen door twee vlotte aanvallen uit naar een 2-0 voorsprong. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar en uiteindelijk bleef het bij 2-0.

De wedstrijd tussen de ouwe Snoeperds en Hella Cash Gang werd een zeer makkelijke overwinning voor Hella Cash Gang, uitslag 2-5. High Milf en Sportcafe de Midi’s hadden allebei hun eerste wedstrijd gewonnen, dus het beloofde een mooie wedstrijd te worden. Sportcafe de Midi’s had deze wedstrijd veelvuldig balbezit, maar High Milf verdedigde deze wedstrijd heel sterk en loerde op de counter. De Midi’s hadden het meeste recht op de overwinning, maar High Milf kreeg met Joeri Stange in de laatste minuut nog de ideale kans om er met de winst vandoor te gaan, maar deze werd helaas niet benut oog in oog met de keeper, uitslag 0-0. De volgende wedstrijd was tussen de Familie Hogerwerf en de Adelaars. De Adelaars wisten deze wedstrijd al heel snel op een 0-2 voorsprong te komen en lieten het een beetje lopen. De Familie Hogerwerf rook bloed en vocht zich uiteindelijk goed terug en wist in de laatste seconde van de wedstrijd de gelijkmaker op het scorebord te brengen via een verwoestende uithaal van Frank Hogerwerf, 2-2.

De wedstrijd tussen de Ouwe Snoeperds en High Milf was een zeer gemakkelijke en ruime overwinning voor High Milf, die hierdoor goed aan hun doelsaldo werkte, wat aan het eind van de avond nog van belang kan zijn. Uitslag was maar liefst 0-10. De Adelaars en Sportcafe de Midi’s hadden allebei 4 punten na twee wedstrijden. Geen van beide teams kon zich dus een verliespartij permitteren. Sportcafe de Midi’s wist deze wedstrijd uiteindelijk te winnen. Door deze overwinning blijven ze meedoen voor de finale plaats. Uitslag 0-2. De wedstrijd tussen Hella Cash Gang en de Familie Hogerwerf was een gelijk opgaande wedstrijd, maar de Familie Hogerwerf wist deze wedstrijd toch naar zich toe te trekken, uitslag 3-1. Helaas werd de wedstrijd ontsierd door een veel te harde ingreep van de doelman van Hella Cash Gang op de spits van de Familie Hogerwerf. Met een rode kaart van het veld en een speelverbod voor de rest van de avond tot gevolg.

De volgende wedstrijd tussen de Ouwe Snoeperds en Sportcafe de Midi’s was een wedstrijd met een gigantische overwinning voor Sportcafe de Midi’s. Uitslag 0-13. High Milf nam het in de volgende wedstrijd op tegen de Familie Hogerwerf, beiden teams komen uit De Kwakel en kennen elkaar door en door. Ze waren dus allebei gebrand om te winnen. High Milf wist deze wedstrijd uiteindelijk naar zich toe te trekken. Uitslag 3-0. Door het incident met de keeper van Hella Cash Gang in hun laatste wedstrijd, zagen zei zich genoodzaakt de handdoek in de ring te gooien. Ze kozen er voor om niet verder te spelen, waardoor we genoodzaakt waren om alle resultaten tegen Hella Cash Gang te schrappen. Daardoor was de volgende wedstrijd tussen de Ouwe Snoeperds en Familie Hogerwerf. Deze wedstrijd werd gemakkelijk gewonnen door de Familie Hogerwerf, 0-4. De laatste wedstrijd was tussen de Adelaars en High Milf. De Adelaars streden om plek 3, waar High Milf de avond nog kon winnen. Hiervoor moesten zei minimaal met 4 doelpunten verschil winnen. Aangezien het onderling resultaat van High Milf en de Midi’s gelijk was, en de Midi’s een beter doelsaldo hadden. Al heel snel in de wedstrijd kwam High Milf op een 0-3 achterstand door een aantal prachtige snelle uitbraken van de Adelaars, maar wisten deze heel snel om te buigen in een 4-3 voorsprong. Na een zinderend slot werd de uitslag uiteindelijk  6-5 in het voordeel voor High Milf. Dit is helaas niet genoeg voor de eindoverwinning.

Sportcafe de Midi’s en High Milf eindigden uiteindelijk in punten en onderling resultaat gelijk. Het doelsaldo gaf daarom de doorslag en dit was in het voordeel van Sportcafe de Midi’s. Hierdoor hebben ze opnieuw de kans om hun titel in de finale te prolongeren.

 

Eindstand:

  1. Sportcafe de Midi’s – 10P (+17)
  2. High Milf – 10P (+14)
  3. De Adelaars – 4P (+1)
  4. Familie Hogerwerf – 4P (-1)
  5. Ouwe Snoeperds – 0P
  6. Hella Cash Gang – DSQ