Bosnië en Utrecht naar finaleavond Quakel Toernooi op 9 februari

Tijdens de laatste voorronde avond van het Quakel Toernooi strijden 4 teams om twee plekken op het Quakel Toernooi. Bosnië is weer terug van weg geweest. Met een ervaren meevoetballende keeper en verder jonge spelers hebben zij een leuk team. Bosnië wint haar eerste wedstrijd met 2-0 tegen AK Boys. Ak Boys is een team met jonge jongens uit de regio.

Utrecht e.o. speelt daarna tegen Coloriginz. Coloriginz is een team met werknemers van OZ Import uit Aalsmeer. Tegen Utrecht e.o. moesten zij nog even inkomen en zodoende won Utrecht e.o. met 4-0. Bosnië scoorde de volgende wedstrijd al snel na een geweldige actie en assist van hun keeper. Na deze goede start wonnen zij met 5-1 van Utrecht. AK Boys verloren met 3-0 van Coloriginz. Utrecht eo speelt de wedstrijd daarna 1-1 tegen AK Boys. Bosnië overklaste daarna Coloriginz met 6-2. Na de helft van de wedstrijden stond Bosnië met 9 punten bovenaan gevolgd door Utrecht met 4 punten, Coloriginz met 3 punten en AK Boys 1 punt. Bosnië is dus al bijna zeker van de finale avond maar blijft lekker spelen.

Bosnië speelt daarna tegen AK Boys en heeft een makkie door met 4-2 te winnen. De wedstrijd Utrecht tegen Coloriginz is er eentje voor de tweede plaats. De tweede plaats is ook voldoende voor de finale avond. Utrecht eo overklast Colorginz en wint met 7-1. Utrecht eo komt daarna met 2-0 voor tegen Bosnië. Bosnië komt echter terug tot 2-1 en maakt de wedstrijd weer spannend. Uiteindelijk wint Utrecht eo met 4-2 en plaats zich hiermee voor de finale. AK Boys wint de wedstrijd daarna met 1-0 door een doelpunt van Barry Pappot in de slotseconde. Icy Bosnië haar laatste wedstrijd met 8-1 tegen Coloriginz. Utrecht e.o. speelt de laatste wedstrijd tegen AK Boys met 1-1 gelijk.

Eindstand: 1. Bosnie, 2. Utrecht eo, 3. AK Boys en 4. Coloriginz

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de finale-avond. Sportcafé de Midi’s, Ome Co, Netsquare, Bol.com, Bosnië en Utrecht. Dit beloofd een heel mooie avond te worden met leuk en goed voetbal!!