Quakeltoernooi zamelt geld in voor ALS Team Frank

Tour du ALS 2013

Ongetwijfeld heeft u al gehoord over de ziekte ALS. De media schenkt hier de laatste tijd meer aandacht aan en ook is er recentelijk een reclamecampagne geweest. ALS is een zeer ernstige spierziekte waarbij spiergroepen stuk voor stuk uitvallen. Oorzaak van de ziekte is nog onbekend en ook is er nog geen zicht op medicatie laat staan genezing. Na het vaststellen van de diagnose ALS is de levensverwachting van de patiënt nog 3 jaar. Onderzoek is daarom hard nodig. Kijk voor meer informatie op www.stichting-als.nl.

Het evenement Tour du ALS (www.tourduals.nl) is een sponsortocht, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld om noodzakelijk onderzoek naar ALS mogelijk te maken. Fred van Oostwaard en Peter van Bunningen zijn twee collega’s van een ALS patiënt die de handschoen hebben opgepakt onder de naam Team Frank. Samen zullen zij op 7 juni 2013 de strijd aan gaan op de Mont Ventoux die zij 3x zullen beklimmen. Een hels karwei, maar een fluitje van een cent in vergelijking met het dragen van ALS. Tot juni 2013 proberen zij zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor verder onderzoek naar ALS. Wij als organisatie van het Quakeltoernooi dragen graag ons steentje bij. Wij laten tijdens iedere toernooiavond de collectebus rondgaan om te collecteren voor Tour du ALS, Team Frank. naar meer sponsors. Dus als u kunt en wilt bijdragen kies dan op hun weblog de link Donaties. Samen trappen wij ALS de wereld uit.

Help mee om ALS de wereld uit te trappen en steun Team Frank tijdens onze toernooiavonden of op hun weblog http://deelnemers.tourduals.nl/team/10/donaties/!