Zaterdag 10 december 1e voorronde

Aanstaande zaterdagavond is het zover. De 26e editie van het Quakeltoernooi gaat dan van start op het KDO sportpark aan de Vuurlijn. Vanaf 18 uur strijden de eerste zes herenteams voor een plaats in de finale die op 11 februari plaatsvindt. En deze openingsronde is er gelijk eentje met een aantal zeer sterke teams die niet veel voor elkaar onder zullen doen en in het verleden meerdere malen de finale hebben bereikt.
De aftrap van het Quakeltoernooi 2011 – 2012 wordt verricht door Nieuw Deco Boys en Barnhoorn Flowers. Naast deze twee teams maken Young and Old, De Nappies, Jong KDO en Dynojet van der Meer het zestal vol. De laatste wedstrijd van de avond is die tussen Barnhoorn Flowers en De Nappies en eindigt om 22 uur. De wedstrijdbal wordt deze avond gesponsord door Dynojet van der Meer. Uiteraard is de kantine van KDO goed bemand om de teams en supporters van de nodige energie te voorzien tussen de wedstrijden door en natuurlijk ook na afloop tot in de kleine uurtjes!
De organisatie van het Quakeltoernooi wenst alle spelers en supporters een sportieve en spannende eerste avond toe en wij hopen uiteraard op volle tribunes op zaterdag 10 december!