Finale 25e Quakeltoernooi

ZAALVOETBAL – Een van de grootste zaalvoetbaltoernooien van de regio, het Quakeltoernooi, beleefde voor de 25e keer haar finale. Vooral bij de heren bleef het tot de laatste minuut zeer spannend.

Bij de dames hadden CSW New Deco, Futsalmutsen, Pizzeria Pappagallo en TV Koeriers zich geplaatst voor de finale. New Deco begon tegen Futsalmutsen, die halverwege op achterstand kwamen. Deco speelde de wedstrijd uit en won met 2-0. Pappagallo en TVK speelden een boeiende halve finale, waarin TVK met een hard schot de winst binnen haalde. De strijd om de derde plek werd een Kwakelse aangelegenheid, waarbij Pappagallo op voorsprong kwam, maar Futsalmutsen bleef knokken. In de laatste minuut voorkwam de lat de gelijkmaker. De finale ging tussen Deco en TVK, met veel speelsters van CSW. Over en weer waren er kansen, maar Deco opende de score. TVK maakte vlak voor tijd gelijk, zodat penalty’s de beslissing moesten brengen. New Deco had de zenuwen het best onder controle en won de finale.

De poule van de heren was ongekend spannend met veel goed voetbal. Dynojet streed voor wat het waard was, maar kon helaas niet winnen. Het jonge Prohand had nogal eens pech en wist eenmaal te winnen. De strijd om de eerste plek ging deze avond tussen Intro, Nappies en Mantel Makelaars. De jonge ploeg van Intro bleek een openbaring deze avond, maar kwam net tekort voor de bovenste plek. In de allerlaatste wedstrijd zou bekend worden wie zich winnaar van het Quakeltoernooi mocht noemen. Nappies moest winnen om eerste te worden en in een ongekend spannende wedstrijd zag het hier lange tijd naar uit. Nappies kwam tot twee maal toe op voorsprong, maar zag Mantel weer gelijk komen, die aan de uiteindelijke 2-2 genoeg hadden om eerste te worden.

Eindstand:

HEREN DAMES
1. Mantel Makelaars 1. C.S.W. New Deco
2. De Nappies 2. TV Koeriers
3. Intro Personeel 3. Pizzeria Pappaqqua
4. Prohand 4. Futselmutzen
5. Dynojet van der Meer